Samen aan de toekomst werken

Werken bij DOPAG

DOPAG is een van ’s werelds grootste producenten van doseer- en mengtechnologie. DOPAG systemen verwerken 1- en 2-componenten materialen zoals polyurethaan, epoxy, siliconen, vetten en oliën in talrijke industrieën. Veel van onze klanten zijn marktleider in de sectoren waarin zij actief zijn, waaronder de auto-, ruimtevaart- en windenergie industrie.

DOPAG is een van de drie merken van de Duitse Hilger & Kern Group, die al meer dan 90 jaar een betrouwbare leverancier, ontwikkelings- en servicepartner is voor industriële bedrijven in verschillende marktsegmenten. De groep biedt werk aan ruim 370 mensen en wordt vertegenwoordigd door dochterondernemingen en distributeurs in meer dan 40 landen.

Over ons:
Onze klanten zijn marktleiders uit verschillende belangrijke industrieën. Deze industrieën omvatten de luchtvaartsector, de windturbine-industrie, de automotive OEM- en Tier 1-sector en de transportsector. We hebben deze bedrijven begeleid tijdens hun wereldwijde expansie en we zijn internationaal meegegroeid. Wij hebben een sterke focus om onze klanten te versterken, om de processen van onze klanten te optimaliseren, veiliger te maken, goedkoper te laten produceren. Dit is onze continu drive en dit is wat ons continu uitdaagt. Wij zijn Dopag, voor onze klanten!

Over jou:
Je streeft naar oplossingen, je stelt ambitieuze doelen en je bent gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij verwelkomen zowel starters als werknemers met professionele ervaring. Wil je jouw toekomst en de toekomst van ons bedrijf vormgeven in verkoop of service? Neem dan contact met ons op.

Over ons samenwerken: Samen kunnen we innovatieve ideeën ontwikkelen en internationaal succes behalen in een dynamische marktomgeving en een snelgroeiend bedrijf.

Voldoet je aan deze omschrijving? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

DOPAG Benelux
Regulierenring 29
3981LA Bunnik
Nederland

Tel.: +31 (0) 88 022 53 00
Email: info@dopag.nl