Onderhoud en reparatie

De garantie voor een lange levensduur van uw systeem

Bij storing van een doseer- en mengsysteem stopt de productie en moet er snel een oplossing worden gevonden. Door gepland onderhoud uit te voeren aan uw systeem proberen we ongeplande storingen te voorkomen, maar mocht het  toch gebeuren dan kunt u rekenen op de service van Dopag Benelux.

Ons team van gekwalificeerde en ervaren onderhoudstechnici voert preventief onderhoud en tussentijdse service uit op uw systeem. Het onderhoud kan zowel bij Dopag Benelux of direct bij u op locatie worden gedaan.

Onderhoud
Regelmatig preventief onderhoud van doseersystemen en componenten helpt absoluut om calamiteiten te voorkomen. Dit preventieve onderhoud verlengt de levensduur van uw machine en zorgt voor  constante en hoge kwaliteit van uw producten! Het onderhoudsinterval is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van de vloeistof en uiteraard het aantal machine-uren.

Tijdens het uitvoeren van het preventief onderhoud controleren en reviseren onze technici alle relevante onderdelen van het doseersysteem, zoals de pomp en het mengventiel. We raden aan om essentiële reserveonderdelen tijdig te vervangen,  complete revisiesets met alle relevante onderdelen als pakkingen etc. zijn beschikbare voor elke machine . Onze technici controleren na de servicebeurt vervolgens de werking van de machine en de juistheid van de mengverhouding en de doseerhoeveelheid. Daarna kunt u de productie betrouwbaar hervatten.

Onderhoudscontract

Wilt u zeker zijn van tijdig preventief onderhoud? Wij sluiten graag een Service en Onderhoudscontract met u af waarbij Dopag Benelux tijdig preventief onderhoud en aanvullende service garandeert. Klanten met een servicecontract krijgen voorrang bij ongeplande stilstand.

Service
Indien er een reparatie nodig is voor uw doseersysteem of een onderdeel hiervan dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren servicemonteurs repareren uw systeem en zorgen ervoor dat u uw productie snel kunt hervatten.

Stuur ons uw aanvraag via ons contactformulier of neem direct contact met ons: telefoon +31 (0)88 022 5300 of e-mail info@dopag.nl

Onderhouds- en reparatieservice voor doseersystemen