Testen van doseer- en mengsystemen met uw materiaal in het DOPAG Technology Center

We zorgen ervoor dat we de beste oplossing voor uw toepassing hebben vinden!

Doseer- en mengapparatuur testen

In ons laboratorium testen we de technologie die we u hebben voorgesteld rechtstreeks op het materiaal van uw keuze, evenals de specificaties van uw toepassing. Op deze manier zorgen we voor de beste oplossing voor uw wensen.

Bent u op zoek naar de juiste techniek om uw materiaal te verwerken en wilt u ervoor zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet? We voeren applicatiegerelateerde tests uit voor onze klanten in ons eigen technologiecentrum.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: we testen nieuw ontwikkelde doseer- en mengsystemen in ons eigen laboratorium – volledig en met grote precisie. Ons team van ervaren engineers en technici besteedt grote zorg aan onze klanten om specifieke applicaties met hun eigen materialen te testen.

De doseersystemen van vandaag maken deel uit van een complexe productieketen, vooral op sterk geautomatiseerde productielijnen, waarbij elke stap perfect moet zijn. Dit kan verbeterd worden als u ervoor kunt zorgen, voordat u een nieuw meet- en mengsysteem installeert, dat de installatie betrouwbaar draait met een specifiek materiaal in een bepaalde toepassing. We controleren dit graag voor u in het DOPAG Technology Center.

Uitgebreide apparatuur voor het testen van doseer- en mengsystemen in overeenstemming met de eisen van de klant.
Om dit te doen, bieden we een uitgebreid productportfolio van demonstratiesystemen en -onderdelen. Naast verschillende pomptechnologieën zijn er verschillende materiaaltypes en verschillende mengsystemen beschikbaar. Een reeks automatiseringstechnologie is ook beschikbaar voor tests die in de testopstelling kunnen worden geïntegreerd. We kunnen bijvoorbeeld controleren of een geautomatiseerd systeem, uitgerust met het gewenste materiaal, precies de contouren van een component kan volgen en het materiaal kan toepassen dat met de vereiste precisie is gedoseerd.

Onderzoek naar materiaaleigenschappen
We hebben ook een breed portfolio aan meet- en testapparatuur om materiaaleigenschappen zoals viscositeit en dichtheid te controleren. Op basis van de resultaten bieden we uitgebreid klantadvies en aanbevelingen voor een systeem.

Samenwerking op basis van partnerschap
We werken nauw met u samen tijdens het proces en, waar van toepassing, met de materiaalfabrikant bij het uitvoeren van tests. Vervolgens voorzien we onze klanten van uitgebreide en wetenschappelijk uitgewerkte testdocumentatie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw systeemontwerp te controleren en in samenwerking met u te zorgen dat uw toekomstige systeem aan al uw wensen voldoet.