Vet en lijm doseren

Duurzame en vooruitstrevende oplossingen voor de automotive productie

De automotive industrie kan al meer dan een eeuw worden gezien als de innovatie-motor die achteraf andere industrieën van brandstof voorzag. De ontwikkeling van materialen, productiemethoden en de introductie van volledig nieuwe assemblagemethoden zijn de sector de afgelopen decennia blijven duwen naar intrinsieke groei. Nieuwe materiaalontwikkeling en applicaties in onbekende gebieden kunnen als de typische aspecten worden beschouwd. Het bouwen van auto’s is in de loop van een eeuw drastisch veranderd: het bevorderen van constant leren, het herinrichten van processen en het aanpassen van onderdelen is nog steeds zichtbaar in alle bedrijven.

Toepassingen

Het belang van de automotive industrie is van grote waarde voor elke economie door de diversiteit en het aantal leveranciers en sub-leveranciers die betrokken zijn bij de constructie en assemblage van elk nieuw model. Op een groot aantal componenten van elke auto, zoals mechanische componenten, mechatronische componenten of elektronische componenten is smering nodig om de vereiste kwaliteit en prestatieniveaus te waarborgen. DOPAG heeft een lange traditie in het bouwen en leveren van systemen voor het doseren en distribueren van smeermiddelen.

Intelligente oplossingen van DOPAG

DOPAG heeft een complete productlijn ontwikkeld onder de naam lubriLine, specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de automotive industrie. De productlijn omvat componenten om vet en olie te transporteren, componenten om de materiaaldruk te reduceren en te regelen en componenten om het vet of de olie aan te brengen op het uiteindelijke product.

1-componenten lijm-, afdichtings- en vetdoseertoepassingen