Doseersystemen voor lijm- en afdichtingstoepassingen

Duurzame perfectie

Bonding and Sealing

Lijmen vertegenwoordigt gevestigde technologie in vele industrieën, zoals de lucht- en ruimtevaart- en automobielindustrie of de fabricage van spoorwegvoertuigen. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe lijmstoffen is het mogelijk om een ​​grote verscheidenheid aan materialen zoals glas, metaal of kunststoffen te lijmen. De gewichtsvermindering bij producten door lijmtechnologie is een van de belangrijkste redenen waarom deze methode zo populair is in verschillende industrieën.

In de afgelopen decennia kon DOPAG een leidende positie op de markt innemen vanwege de constante optimalisatie van zijn systemen. Deze zijn niet alleen in staat tot precieze verwerking, maar brengen de lijm ook in de juiste hoeveelheid op het materiaal aan. Dit bespaart veel verspild materiaal en zorgt ook voor een optimaal visueel resultaat. Alle DOPAG-systemen werken volgens DIN 2304, wat garant staat voor een professionele uitvoering van de onze technologie “bonding”.

1K hecht- en afdichtingstoepassing

Nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt – 1K-doseersystemen voor injectie en continue dosering voor de auto-industrie.

Alle producten in één oogopslag

Coredis

Coredis wordt gebruikt voor de verwerking van met name lichte, lage dichtheid 1-compenenten-epoxy's gevuld met microkorrels.

Meer lezen

Economix

De economix systemen bestaat uit compacte, oplosmiddelvrije, pneumatisch aangedreven doseersystemen en mengsystemen voor zuigerpompen.

Meer lezen

Eldomix

De eldomix is ontworpen om de bereiding van twee-componenten plastics in vloeibare 3D-printprocessen te vereenvoudigen en perfectioneren.

Meer lezen

Gluemix

De systemen van de gluemix productlijn zijn compacte en oplosmiddelvrije pomp- doseer- en mengsystemen.

Meer lezen

Ladomix

De ladomix G-SF is een compact, mobiel, tandwiel aangedreven doseer- en mengsysteem.

Meer lezen

Modis

Modis is een zeer dynamisch snelheidsafhankelijk doseersysteem voor het regelen van het debiet van lijmtoepassingen met één component in verschillende industriële sectoren.

Meer lezen

Variomix

DOPAG Variomix

Het Variomix-systemenassortiment bestaat uit oplosmiddelvrije, compacte, pneumatische of hydraulisch aangedreven zuigerpomp doseer- en mengsystemen.

Meer lezen

Vectodis

Vectodis wordt gebruikt om materialen met één component te verwerken. Alleen een geschikte materiaaltoevoer- en doseercomputer is vereist.

Meer lezen

Vectomix

Vectomix wordt gebruikt om materialen met meerdere componenten te verwerken. Vanwege de compatibiliteit en modulariteit ervan, worden twee vectodis-zuigers met één component met gelijke of verschillende afmetingen gebruikt.

Meer lezen