Ingieten van epoxyhars

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van veilige componenten

Resin potting

Smartphones, LED’s, auto’s – deze dingen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven en bevatten hoogontwikkelde technologie. Al deze producten bevatten harsen. Deze zijn niet zichtbaar maar wel essentieel voor hun functionaliteit. Ingieten is een methode voor het verwerken van hars zoals siliconen, polyurethanen of epoxyharsen in vloeibare vorm om elektrische componenten zoals PCB’s te bedekken of voor het opvullen van holten.

De precieze werking van doseer- en mengsystemen is met name van belang voor het gieten van hars in de elektrische en elektronische industrie. Na het uithardingsproces beschermen de harsen de componenten tegen vocht, stof of schade. Bovendien zorgt het voor een lange levensduur. DOPAG-systemen voldoen aan alle vereisten voor een nauwkeurige menging, dosering en toepassing van harsen. Ook zijn deze altijd afgestemd op de individuele wensen van klanten.

Alle producten in één oogopslag

Economix

De economix systemen bestaat uit compacte, oplosmiddelvrije, pneumatisch aangedreven doseersystemen en mengsystemen voor zuigerpompen.

Meer lezen

Eldomix

De eldomix is ontworpen om de bereiding van twee-componenten plastics in vloeibare 3D-printprocessen te vereenvoudigen en perfectioneren.

Meer lezen

Vectomix

Vectomix wordt gebruikt om materialen met meerdere componenten te verwerken. Vanwege de compatibiliteit en modulariteit ervan, worden twee vectodis-zuigers met één component met gelijke of verschillende afmetingen gebruikt.

Meer lezen

Variomix

DOPAG Variomix

Het Variomix-systemenassortiment bestaat uit oplosmiddelvrije, compacte, pneumatische of hydraulisch aangedreven zuigerpomp doseer- en mengsystemen.

Meer lezen

evomix DF

evomix DF: Ingieten van dialysefilters

Meer lezen